Welkom bij Autocentrum Borger Tom Ganzevoort B.V.

 

Autocentrum Borger is sinds 1995 gevestigd aan de Buinerstraat 1a in Borger. Autocentrum Borger is een Opel Erkend Reparateur, dat wil zeggen dat u naar het bedrijf gaat voor vakkundig onderhoud en reparatie van uw Opel. Bovendien is Autocentrum Borger wederverkoper van Opel.

Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken auto’s en leaseauto’s en in de verkoop van alle merken jonge occasions.

In onze werkplaats wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur voor bijvoorbeeld het uitlijnen, uitlezen en diagnose stellen, airco service, banden service enz.

Tijdens de reparatie aan uw auto kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer. Bij groot onderhoud wordt uw auto ook nog eens gratis gewassen bij Carcleaning Borger Tom Ganzevoort B.V..

Klant tevredenheid heeft onze hoogste prioriteit, want u mag van ons, als erkend Opel Reparateur, het allerbeste verwachten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het merk.

In onze showroom kunt u alle modellen bewonderen onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van informatie.

 

Met vriendelijke groet,

 

Tom Ganzevoort

directeur